Marti, 26 octombrie - 88 de persoane, cu 92 de contracte de credit, au achitat onorariul casei de avocatura.

Lista a fost inchisa. Multumiri pentru seriozitate celor care si-au respectat contractele de asistenta semnate cu P&A si aveti incredere in forta micului nostru grup. Am trecut de primul hop, iar pentru Raiffeisen, greul abia de-acum incepe. Reusim impreuna!

8 comentarii:

  1. Jalnic! romanasul nu este in stare sa respecte un termen limita, un contract pe care l-a semnat, pe oamenii pe care-i incurca etc etc dar vrea conditii occidentale la credite...

    RăspundețiȘtergere
  2. daca din 250 si ceva de pers care s-au inscris initial am ramas 43 ne meritam soarta de romani.singura solutie -emigrarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt curios cate "termene limita" vor mai trece pana cand lista este in sfarsit inchisa definitiv si se trimite invitatia la conciliere... oricum, nu ca mai era nevoie, m-am convins inca o data ca romanii sunt loseri...

    RăspundețiȘtergere
  4. Traim in Romania si mentalitatea a ramas la fel.
    Niste lasi. Sper ca cei care au vrut sa mearga in instanta si s-au razgandit sa nu fie acceptati in urmatorul grup. O sa va biciuiasca banca in continuare. Spor si "succesuri".

    RăspundețiȘtergere
  5. ne meritam soarta de romani.eu am imprumutat jumatate din suma ca sa pot plati.daca cei care s-au inscris initiat asa procedeaza, adica nu platesc, rusine lor.eu am o rata de 350 chf pe luna si impreuna cu sotia si un copil mic de 2 ani avem un venit de 2000 lei si tot am reusit sa strangem banii sa platim. RUSINE ROMANI!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ok, am platit (cei carora le-amai ramas un pic de mandrie )si acum mergem mai departe. Eu personal am primit un raspuns de la banca cu privire la refuzul trimis in sptembrie si as dori sa aflu ce fac mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu se pare ca m-am desteptat relativ tarziu - nestiind de grupul vostru si de obiectivele voastre. Eu astazi am ajuns sa depun la Raiffeisen o sesizare, prin care le cer sa imi puna la dispozitie formula de calcul al dobanzii incepand din momentul acordarii creditului meu.
    Dobanda a crescut fara explicatie de 2 ori in 2008 in momentul in care Libor avea o tendinta nu descrescatoare ci "cazatoare". Tot in sesizarea asta le-am cerut si explicatie de ce rata nu a mai fost ajustata conform evolutiei Libor. Acum vor sa semnez anexa de contract prin care sa mi se fixeze o marja a bancii - care mie mi se pare inacceptabila.
    In momentul in care Libor isi va reveni la 2.5% - 3.5% va fi dramatic pt majoritatea imprumutatilor.

    Pe mine m-ar interesa sa intru in acest grup care lupta pe cale juridica pentru drepturile membrilor. Ce presupune acest lucru ?
    Eu sunt din Timisoara, in momentul de fata am o rata lunara de 390 CHF si au trecut 43 de luni din cei 300 (durata contractului)

    numai bine,
    Edvin Schleicher

    RăspundețiȘtergere
  8. trimite e-mail cu numele si numarul tau de telefon la stopraiffeisen@gmail.com

    RăspundețiȘtergere