Ai semnat contractul cu Piperea & Asociatii ? Afla cat trebuie sa platesti exact, contul casei de avocatura, cum confirmi plata si care e termenul limita

Avocatul Gheorghe Piperea a decis ieri (n.n. - miercuri) menţinerea unui onorariu fix de 200 euro plus TVA pentru clienţii nemulţumiţi Raiffeisen, eliminand astfel necesitatea atingerii plafonului de 30.000 euro plus TVA. Prin urmare, fiecare persoană care a semnat contractul de asistenta juridica va trebui să achite pentru atacarea unui contract de credit suma de 248 euro TVA inclus la cursul BNR din ziua plăţii. 


Plata onorariului trebuie efectuata in contul casei de avocatura. La depunerea banilor specificati numarul contractului de asistenta (vezi coloana a doua din tabel), dupa care confirmati tranzactia trimitand ordinul de plata scanat la stopraiffeisen@gmail.com  

RO78BACX0000000539067004
Unicredit Sucursala Marasesti

SCA PIPEREA SI ASOCIATII
CUI: RO17849192
  
Termenul de efectuare a platii - 48 ore, incepanand de joi, 14 oct. ora 08 am. 



2 comentarii:

  1. Nu prea este in regula ca faceti publice astfel de informatii. Pareti a fi un grup dezorganizat, fara lideri si, destul de grav, fara reguli. Organizati-va un pic si cenzurati-va informatiile pe care le publicati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma numesc alex si fac parte din acest grup, nu stiu dece ai facut un asac omentariu rautacios dar eu te rog personal dute si cauta in alta parte, dupa cum vezi toate datele sunt securizate, numai cel care isi stie datele poate deduce ce numa de contract are, in rest nu vad ce date personale vizesi. Anonim my ass, esti doar un cretin sau o cretina care se plictiseste.

    RăspundețiȘtergere