Semnezi adiţionalul de la Raiffeisen? Ascultă ce spune avocatul Piperea!


DETALII DRAFT
Draftul contractului de asistenta primit de la Casa de Avocatura "Piperea si Asociatii" a fost expediat la adresele de mail ale persoanelor care au confirmat cu nume si numar de telefon actiunea in instanta. Va rugam sa il cititi cu atentie si sa ne transmiteti in scris, la adresa de email stopraiffeisen@gmail.com, orice nelamuriri/intrebari pe care le aveti in legatura cu acesta. Vom centraliza intrebarile si le vom transmite catre avocat, iar raspunsurile primite pentru toate intrebarile vor fi transmise, NUMAI prin e-mail catre voi. ATENTIE: Daca stiti ca ati trimis confirmare si totusi nu ati primit draftul, va rugam sa ne semnalati eroarea. In cazul in care sunteti decisi sa mergeti mai departe, asteptam confirmarea prin e-mail, pentru a putea intocmi lista finala.

Cum intri în posesia draftului ?
Trimiti e-mail la stopraiffeisen@gmail.com cu numele si numarul tau de telefon

5 comentarii:

  1. Vreau sa ma alatur celor nemultumiti de clauzele abuzive impuse de Raiffeisen si doresc sa fiu reprezentat de "Piperea si asociatii".

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti trimite e-mail cu numele si numarul de telefon la stopraiffeisen@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa semnez actul aditional, sa depun o cerere prin il refuz, sau sa nu mai fac nimic, asta insemnand, din punctul de vedere al bancii, acceptarea tacita? Toata povestea cu OUG 50/2010 a ramas ca la inceput, bineinteles tot in avantajul bancii, ca doar nu care cumva sa piarda! Sper sa reusim cu demersul pe care il vom face in instanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am un credit de nevoi personale in CHF cu ipoteca la Raiffeisen, luat in 2006, iar
    rata a crescut acum vreo 2 ani si ceva- noiembrie 2008 dupa care a ramas aceeasi, desi toti indici de referinta au scazut-LIBOR, EURIBOR, etc. In plus, nici pana astazi nu am fost chemata la banca sa semnez act
    aditional, la inceputul lui iulie am solicitat in scris semnarea actului, dar am fost refuzata, specificandu-se ca banca are timp pana
    in sept sa ne cheme pt semnare. Nici pana azi nu am fost informata asupra datei sau in ce conditii se poate semna contractul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astazi am primit invitatia din partea bancii pentru semnarea actului aditional.
    Au inceput sa le trimita....
    Andreea

    RăspundețiȘtergere