Miercuri, ora 07:10 - 151 clienti nemultumiti ai "Raiffeisen Bank" s-au inscris pe lista celor care vor sa actioneze banca in instanta


Catre adresele persoanelor care s-au inscris cu nume, prenume si numar de telefon la adresa stopraiffeisen@gmail.com a fost expediat tabelul cu intrebari si raspunsuri referitoare la draftul contractului de reprezentare juridica. Ii asteptam sa se inscrie si pe cei care inca nu s-au hotarat. Termenul limita: joi, 16 septembrie, ora 23.59.
Clienţii Raiffeisen care doresc să notifice banca despre refuzul de semnare a actului adiţional care include prevederile OUG 50/2010 au la dispoziţie două modele de notificări:


pentru contractele în care marja fixă este prevăzută descarca modelul 01
pentru contractele în care marja băncii nu este precizată descarca modelul 02


pentru contractele în care marja fixă este prevăzută descarca modelul 01
pentru contractele în care marja băncii nu este precizată descarca modelul 02


Daca nu depuneti personal notificarea, aveti posibilitatea sa o expediaţi prin poştă folosind, atenţie, serviciul scrisoare recomandată cu conţinut declarat şi confirmare de primire.


Precizare din partea casei de avocatură „Piperea & Asociaţii”
Fiecare persoana trebuie să adapteze notificarea la contractul sau. Mai exista o posbilitate si anume de a semna actul additional cu obiectiuni. Oricum, este necesar ca noi, in calitate de avocati sa avem pentru litigiu refuzul de a semna actul additional cu confirmarea de primire a bancii (stampila de la registratura, fax cu confirmare, expediere prin posta cu confirmare de primire).


IMPORTANT!


In urma discutiilor de astazi, luni, 13 septembrie, cu reprezentantii Casei de avocatura "Piperea si asociatii" va aducem la cunostinta urmatoarele:

1. Termenul limita pentru inscrierea pe lista clientilor RZB care intentioneaza sa actioneze banca in instanta a fost prelungit pana joi, 16 septembrie, ora 23.59.
2. Modalitate de inscriere: expediati e-mail cu numele si numarul dumneavoastra de telefon la adresa stopraiffeisen@gmail.com
3. Orice solicitare care nu respecta modalitatea de inscriere, precum si acest termen limita, nu va fi luata in considerare.

Un comentariu: