ULTIMA ACTUALIZARE A LISTEI FINALE. Duminică, 10 octombrie, întâlnirea clienţilor nemulţumiţi ai Raiffeisen cu avocatul Piperea

Grupul clientilor nemultumiti ai Raiffeisen Bank a mai parcurs o etapa importanta. Pana joi, 30.09., de la cel putin 103 persoane (cu 109 contracte de credit), casa de avocatura a primit contractele de asistenta juridica semnate si expediate prin posta/curier. Toti aceia dintre dumneavoastra care sunt confirmati in lista de mai jos,au primit, prin e-mail, procura casei de avocatura*.    


FOARTE IMPORTANT: Saptamana aceasta, casa de avocatura "Piperea & Asociatii" va trimite Raiffeisen Bank o invitatie la conciliere din partea grupului nostru. In cazul in care banca va accepta aceasta invitatie, persoanele care inca nu au semnat contractele de asistenta juridica, nu vor putea beneficia de un eventual rezultat pozitiv.  

Duminica, 10 octombrie, vom organiza in Bucuresti o intalnire intre clientii nemultumiti ai RZB si avocatul Gheorghe Piperea (coordonatele intalnirii vor fi anuntate zilele urmatoare). La eveniment sunt asteptate atat persoanele din lista de mai jos, cat si cei care inca nu au aderat la grup, aceasta fiind ultima ocazie de a se mai inscrie. Persoanele din afara listei care, in urma intalnirii, vor dori sa semneze contracte de asistenta juridica cu P&A, trebuie sa vina pregatite cu cate 3 fotocopii ale contractului de credit, precum si 3 fotocopii ale oricarui alt document referitor la contractul de credit (act aditional, notificari, grafic de rambursare, corespondenta cu banca etc).  

NOTA: Chiar daca pana la 30.09 grupul nu a adunat 150 de contracte de credit, atat cat ne propusesem, suntem siguri ca pana duminica, 10 octombrie, ni se vor alatura si ceilalti clienti nemultumiti, inca nehotarati. 

Reusim impreuna!

* important pentru persoanele care au intrat în posesia procurei casei de avocatură: în cazul în care nu veţi participa la întâlnirea de duminică 10 octombrie, vă rugăm să autentificaţi procura la un birou notarial, după care o sa expediati prin poştă/curier, la adresa casei de avocatură - Splaiul Unirii 223, etaj 3  Bucharest Sector 3Dacă însa vă număraţi printre cei care vor fi prezenţi la întâlnirea de duminică cu reprezentanţii casei de avocatură, nu mai este nevoie să autentificaţi procura, deoarece veţi avea posibilitatea să o completaţi/semnaţi în prezenţa juriştilor sca P&A. 



Un comentariu:

  1. Inca nu s-a anuntat unde/cum va avea loc aceasta intalnire din data de 10 oct. Puteti furniza ceva detalii?

    RăspundețiȘtergere